Hvem er dinhestemassør.dk

Hej.

Mit navn er Kristina Landin. Jeg har valgt at uddanne mig til hestemassør, da jeg har en stor passion for heste og rytter.  Jeg har 15 års erfaring med heste og mennesker, hvilket gør at jeg nu føler mig parat til at tilbyde min hjælp og dele ud af mine kompetencer, viden og erfaringer.  

For mig er det ikke blot hesten, men det sammenspil, der skal fungere mellem hest og rytter, der interessere mig meget. Er hesten i ubalance eller utilpas i hånd fra jord eller under rytter, er sammenspillet ikke i balance. 

Ingen heste er ens, men meget forskellige, ligesom os mennesker. Derfor er det ikke muligt at sammenligne alle. Jeg tager udgangspunkt i hver enkelt hest og rytter, for at opnå det bedste resultat, da det for mig er det vigtigste grund princip, der ligger forude for mit arbejde. Så du kan trygt lægge din hest i mine hænder og være sikker på, at lige præcis den behandling og rådgivning jeg giver dig, er skræddersyet til dig og din hest. 


Jeg glæder mig til at komme ud og møde dig og din hest og forhåbentligt kunne hjælpe jer på rette spor igen, om ikke andet, så forkæle din hest med en god gang massage, laserterapi eller kranio sakral terapi.


Jeg tilbyder forskellige forløb, hvor jeg enten kommer ud eller tager heste i træning, så kontakt mig gerne med din forespørgsel.


Vi ses:)

www.dinhestemassør.dk
7140 Stouby

Telefonnummer: 60871321

E-mail: dinhestemassor.dk@gmail.com